Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دیگر رسانه‌های خبرگزاری فارس، روزنامه ایران نوشت: به گزارش اسکای نیوز، شهروندان بریتانیایی در حالی مهیای پاییز و زمستان سخت این کشور می‌‌شوند که بنا بر اعلام کارشناسان، بهای انرژی از ماه اکتبر با رشد سالانه حدوداً دو برابری به ۳۶۰۰ پوند خواهد رسید و این رقم آوریل سال بعد زیادتر هم خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما این افزایش قیمت‌ها علاوه بر آنکه زنگ خطر را برای موجودیت بیش از ۴۰۰ هزار مشاغل خرد در سراسر بریتانیا به صدا درآورده، از سوی کنفدراسیون بهداشت انگلیس نیز خطرناک توصیف شده است.  کنفدراسیون بهداشت و درمان انگلیس در نامه‌ای به ناظم زهاوی، وزیر دارایی این کشور هشدار داد در صورت قصور دولت برای رفع فشار مضاعفی که بر بخش سلامت وارد است، با توجه به اینکه افزایش بهای انرژی مردم را فقیرتر کرده و در عین حال سرما و گرسنگی نیز آنها را تهدید می‌‌کند، باید در انتظار افزایش شمار بیماران و در نتیجه آن روند صعودی مرگ‌ومیر در این کشور تا نزدیک به  ۱۰ هزار نفر در سال بود.

هشدار قرمز فقر سراسری

براساس آخرین تحقیقات مراکز پژوهشی انگلیس، از ژانویه حدود دو سوم شهروندان بریتانیایی به فقر سوخت دچار خواهند شد، به عبارت دیگر افزایش بهای انرژی حدود ۱۰ درصد به هزینه‌های خانوارها خواهد افزود. در این شرایط به نوشته گاردین، هزینه زوج‌های بازنشسته به بیش از ۸۴ درصد و هزینه هر خانوار با دو فرزند یا بیشتر حدود ۹۰،۴ درصد هزینه‌های کنونی آنان خواهد رسید. وزرای کابینه انگلیس در این شرایط اعطای یک بسته حمایتی ۴۰۰ پوندی برای اقشار آسیب‌پذیر را پیشنهاد کرده‌اند اما با توجه به استعفای بوریس جانسون و بلاتکلیفی دولت، این طرح نخستین دستور کار نخست‌وزیر جدید برای این بحران سخت خواهد بود. تاکنون احزاب کارگر و لیبرال دموکرات، پیشنهاد قطع قبوض شهروندان در شرایط فعلی را داده‌اند اما هر دو کاندیدای نخست‌وزیری آن را رد کرده‌اند. متیو تیلور، مدیر اجرایی کنفدراسیون خدمات درمانی انگلیس معتقد است: «کشور با بحرانی حقوق بشری روبه‌رو است و بسیاری از مردم چاره‌ای جز انتخاب میان‌وعده غذایی یا گرم کردن خانه‌های‌شان نخواهند داشت. به همین خاطر می‌‌توان پیش‌بینی کرد که زمستان امسال با رکورد تلخی همراه خواهد بود.» اوضاع در بریتانیا تا حدی وخیم شده است که کارشناسان اقتصادی در مقاله‌ای چاپ شده در  دیلی‌اکسپرس، مردم را به خوردن غذاهای کپک‌زده نیز توصیه کرده‌اند. به گزارش ایسنا، در این مقاله تأکید شده تاریخ روی مواد غذایی بهترین تاریخ مصرف است و استفاده از این مواد پس از این تاریخ، حتی اگر کپک داشته باشند بی‌خطر است.

از تعطیلی مشاغل تا اعتصاب خط ریلی

تعطیلی بیش از ۴۰۰ هزار شغل در نتیجه افزایش بهای انرژی، هشدار دیگری است که صاحبان صنایع برای ماه‌های پیش‌روی بریتانیا اعلام کرده‌اند. به گزارش ایندیپندنت، از هر سه شغل خرد در انگلیس یک مورد در آستانه ورشکستگی قرار دارد که به گفته کارشناسان این شرایط می‌‌تواند بحران پیش آمده در دوران شیوع کرونا را در انگلیس با همان حجم تکرار کند. فدراسیون مشاغل خرد (FBS) در بیانیه‌ای با اعلام افزایش هزینه‌ها به عنوان تهدید بالقوه مشاغل، پاییز و زمستان را برای این اصناف خاکستری توصیف کرده است.

روث گریگوری، تحلیلگر اقتصادی انگلیس معتقد است: «انتظار می‌‌رود این روند افزایشی تا نوامبر سال آینده فشار بر خانوارها را بسیار بیشتر کند. در نتیجه بسیاری از مشاغل نمی‌توانند همزمان کاهش تقاضا و افزایش قیمت‌ها را تحمل کنند و به همین خاطر دچار ورشکستگی خواهند شد.»

در نظرسنجی اخیر این فدراسیون حدود ۱۴،۷ درصد مشاغل خرد و متوسط معتقدند قادر به تأمین بهای انرژی نیستند و چاره‌ای جز تعطیلی یا اعمال محدودیت و تعدیل نیروها ندارند. در آمار دیگری از هر ۱۰ شغل، ۹ موردشان این افزایش قیمت‌ها را برای خود، بحرانی خوانده‌اند. مک تاگ تحلیلگر اقتصادی نیز معتقد است: «کشور نیازمند حمایت سریع و مستقیم دولت در حوزه انرژی و تعرفه‌ها و مالیات‌ها است.» در این شرایط سخت اعتصاب کارگران ریلی در سراسر بریتانیا نیز بار مضاعفی بر دوش مردم و دولت وارد کرده است. این اقدام نیز در ادامه اعتصاب‌های تابستانی و در اعتراض به دستمزدها اعلام شده است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: سوخت فقر روزنامه ایران بحران انرژی افزایش بهای بهای انرژی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۰۰۷۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اوجی: شرکت‌های دانش بنیان به بیش‌از ۶۷۶ شرکت افزایش یافته است

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ جواد اوجی، وزیر نفت امروز (چهارشنبه) در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران اظهار کرد:  بیش از ۱۲۰۰ شرکت توانمند داخلی و ۲۵۰ شرکت خارجی در نمایشگاه بین‌المللی نفت و گاز حضور خواهند داشت.

وی ادامه داد: از توان صنعت‌گران، پیمانکاران، مشاوران و فعالان صنعت نفت و گاز داخلی‌مان استفاده کرده و به این کار ادامه خواهیم داد. وزارت نفت دولتِ مردمی نشان داد معطل شرکت‌های خارجی یا برجام نمانده است. امروز بیش از ۳۰۰ پروژه جدید و نیمه کاره به ارزش ۱۲۰ میلیارد دلار را به کمک این عزیزان در دست انجام داریم.

وزیر نفت افزایش ۶۰ درصدی تولید نفت، افزایش ۵۰ میلیون مترمکعبی تولید گاز و تولید بیش از ۱۰ میلیون تن محصولات پتروشیمی و فرآینده‌های نفتی را از نشانه‌های موفقیت وزارت نفت دولت رییسی برشمرد.

اوجی ادامه داد: موفقیت وزارت نفت متکی بر ظرفیت و توانمندی‌های داخلی و شرکت‌های دانش‌بنیان بود. این نوید را می‌دهیم که با اتکا به ظرفیت نفت و گاز داخلی رشد ۲۰ درصدی سال ۱۴۰۲ را در سالجاری افزایش دهیم.

وی از افزایش تولید نفت به بیش از ۵.۵ میلیون بشکه در روز خبر داد و افزود: همچنین تولید گاز را به یک میلیارد و ۲۵۰ میلیون مترمکعب در روز افزایش خواهیم داد.

وزیر نفت یادآور شد: در ابتدای دولت با ۱۵۰ شرکت دانش‌بنیان طرف قرارداد بودیم که این عدد در سالجاری به ۶۷۶ شرکت دانش‌بنیان افزایش یافت و حدود ۱۰۰۰ قرارداد به ارزش یک میلیارد دلار با این شرکت‌ها منعقد کرده‌ایم.

اوجی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به وضعیت صدور کارت هوشمند سوخت گفت: طبق قانون بودجه وزارت نفت موظف است عملیات سوخت‌گیری در پمپ‌بنزین‌ها تا سقف ۹۵ درصد را از طریق کارت سوخت خودرو‌های شخصی انجام دهد. ما نیز به تدریج در حال پیاده کردن این وظیفه قانونی هستیم. ۱۹ میلیون کارت سوخت هوشمند شخصی در اختیار مردم است که البته اندکی از مردم کارت‌شان گم شده یا هنوز موفق به دریافت کارت خود نشده‌اند.

وی ادامه داد: تا سال گذشته حدود ۳۰ درصد مردم از کارت سوخت خود برای سوخت‌گیری استفاده می‌کردند که این عدد در سالجاری به ۷۶ درصد افزایش یافته است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اوجی: شرکت‌های دانش‌بنیان به بیش‌ از ۶۷۶ شرکت افزایش یافت
  • اوجی: شرکت‌های دانش بنیان به بیش‌از ۶۷۶ شرکت افزایش یافته است
  • درخواست بیش از ۳۰ سازمان مردم نهاد انگلیسی برای توقف توحش در رفح
  • اجرای طرح آبخیزداری موجب مهار سیلاب شد
  • عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاه‌ها می‌شود
  • در سال گذشته ۳ میلیارد دلار واردات بنزین داشتیم / تا دو سال آینده در همه حوزه‌های بحران خواهیم داشت
  • پایانی بر اجاره بهای بی‌حساب و کتاب مسکن
  • درباره سفر رافائل گروسی به ایران؛ مدیریت بحران، محتمل‌ترین نتیجه سفر
  • درباره سفر رافائل گروسی به ایران؛ ماموریت دیپلماتیک مدیرکل آژانس در روزهای طوفانی منطقه/ مدیریت بحران؛ محتمل ترین نتیجه سفر
  • وعده اتمام خاموشی‌ها در تابستان جاری/ کاهش مصرف خانگی دیگر استان‌ها، راه‌حل توسعه برق در استان‌های دیگر است؟