Web Analytics Made Easy - Statcounter

به دنبال افشاگری‌های گزارش «سو گری» از میهمانی‌هایی که در زمان محدودیت‌های کرونا در مقر نخست‌وزیری انگلیس و دیگر ساختمان‌های دولتی برگزار شدند، اکثر مردم انگلیس معتقدند که بوریس جانسون باید استعفا بدهد.

به گزارش ایران اکونومیست، به نقل از وب‌سایت آی‌نیوز، این گزارش جنجالی را سو گری، یکی از مدیران ارشد دولت لندن تهیه کرده و اینطور نتیجه‌گیری کرده که "این مهمانی‌ها نباید برگزار می‌شد" و مسئولان "ارشد سیاسی و اداری" را مقصر دانسته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انتشار متن کامل این گزارش پیش از این به خاطر تحقیقات پلیس و بعد برای انتخابات محلی به تعویق افتاده بود. این مهمانی‌ها در زمانی برگزار شدند که محدودیت‌های شدید کرونا در انگلیس برقرار بوده‌اند.

متن کامل این گزارش ۳۷ صفحه‌ای در دسترس عموم قرار گرفته است.

پلیس بوریس جانسون، نخست‌وزیر انگلیس را برای شرکت در یکی از این مهمانی‌ها جریمه کرده بود. او قرار است در جلسه "پرسش از نخست‌وزیر" در این مورد به پارلمان توضیح داد.

جانسون پیشتر از این بابت عذرخواهی کرده اما گمراه کردن پارلمان را تکذیب کرده بود.

حال نتایج نظرسنجی موسسه "یوگاو" نشان می‌دهد که ۵۹ درصد از مردم انگلیس معتقدند که جانسون باید استعفا دهد و تنها ۳۰ درصد می‌گویند که او باید به کارش در جایگاه نخست‌وزیری ادامه دهد.

اما این نظرسنجی نشان داد که تنها هفت درصد بر این باورند که جانسون در نهایت استعفا می‌دهد، در حالی که ۸۳ درصد فکر نمی‌کنند نخست‌وزیر کشورشان از سمت خود کناره‌گیری کند.

تقریباً سه چهارم (۷۴ درصد) مردم گفتند که فکر می‌کنند نخست‌وزیرشان آگاهانه درباره اینکه آیا قوانین کووید را زیر پا گذاشته است یا نه، دروغ گفته است، در حالی که ۱۳ درصد گفتند فکر می‌کنند که او این کار را نکرده است.

۸۸ درصد از رای‌دهندگان حزب کارگر معتقدند که او باید استعفا دهد و ۸۴ درصد از رای‌دهندگان لیبرال دموکرات چنین نظری دارند و ۲۷ درصد از رای‌دهندگان محافظه‌کار با آن موافقند.

اما کسانی که گمان می‌کنند بوریس جانسون از نخست‌وزیری کنار می‌رود، در خطوط حزبی تقسیم می‌شوند؛ تنها ۶ درصد از محافظه‌کاران و طرفداران حزب کارگر فکر می‌کنند که او استعفا دهد.

مساله نگران‌کننده‌تر برای نخست‌وزیر انگلیس شاید این است که ۵۱ درصد از رای‌دهندگان محافظه‌کار معتقد بودند که او آگاهانه درباره اینکه آیا قوانین را زیر پا گذاشته است یا نه، دروغ گفته است. در مقابل، ۹۴ درصد از رای‌دهندگان حزب کارگر چنین نظری داشتند.

 یک نظرسنجی جداگانه از سوی ساوانتا کومرس نشان می‌دهد که ۶۵ درصد از مردم فکر می‌کنند که نخست‌وزیر انگلیس باید استعفا دهد و تنها ۲۵ درصد اظهار داشتند که او باید در سمت خود باقی بماند.

تنها یک چهارم پاسخ‌دهندگان - ۲۷ درصد - معتقد بودند که جانسون «درس خود را از پارتی‌گیت آموخته است»، در حالی که ۶۶ درصد از مردم اینطور گمان نمی‌کنند. این بررسی‌ها پس از انتشار گزارش سو گری در اوایل روز چهارشنبه انجام شد.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: بوریس جانسون ، پارتی‌‌گیت ، انگلیس

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: بوریس جانسون پارتی گیت انگلیس درصد از رای دهندگان باید استعفا دهد بوریس جانسون فکر می کنند نخست وزیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۹۱۷۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نتانیاهو در دو راهی سخت آتش‌بس یا استعفا

کارشناس مسائل غرب آسیا با اشاره به ترک قاهره توسط نمایندگان رژیم صهیونیستی بدون هیچ‌گونه نتیجه‌ای، گفت: نتانیاهو باز هم بر سر دو راهی خطرناک پذیرش آتش بس قرار گرفته است و انتخاب برای او دشوار شده است چرا که اگر دولت نتانیاهو این آتش بس را بپذیرد سقوط خواهد کرد.

جعفر قنادباشی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به دهمین مذاکرات آتش بس غزه در قاهره اظهار کرد: طبق خبرهای واصله، جلسه قاهره به رغم شرایط اعلام شده و فشارهای مختلف وارده بر رژیم صهیونیستی بدون هیچ‌گونه نتیجه‌ای پایان یافته است و نمایندگان رژیم صهیونیستی قاهره را ترک کرده‌اند.

وی با اشاره به تشدید فشارهای داخلی و بین‌المللی علیه دولت نتانیاهو افزود: به نظر می‌رسد بنیامین نتانیاهو در این صحنه سعی کرده با نپذیرفتن شرایط، مذاکرات را به عقب بیندازد اما بدین معنی نیست که امکان مذاکره مجدد و از سرگیری مجدد مذاکرات در کوتاه مدت و به صورت قریب‌الوقوع وجود نداشته باشد.

کارشناس مسائل غرب آسیا ابراز کرد: می‌توان گفت طی هفت ماه گذشته تاکنون تا این اندازه فشارها علیه صهیونیست‌ها افزایش پیدا نکرده است؛ امروز فشارهای داخلی علیه این رژیم به حداکثر خود رسیده است و مهم‌تر از آن فشارهای دولت‌های غربی است که در واکنش به اعتراضات دانشگاهیان علیه صهیونیست‌ها وارد می‌کنند.

وی ادامه داد: دولت‌های غربی بر این باورند که اگر آتش بس صورت نگیرد و جنایات رژیم صهیونیستی در فلسطین و غزه ادامه پیدا کند دیگر نمی‌توانند اعتراضات گسترده دانشگاهیان خود را مهار کنند و همین امر می‌تواند تهدیدی برای منافع آنها تلقی شود لذا فشارهای دانشجویان و دولت‌های غربی علیه رژیم صهیونیستی بسیار مؤثر است.

قنادباشی اضافه کرد: با این وجود نتانیاهو باز هم بر سر دو راهی خطرناک پذیرش آتش بس قرار گرفته است و انتخاب برای او دشوار شده است چرا که اگر دولت نتانیاهو این آتش بس را بپذیرد سقوط خواهد کرد و بنا بر همین ترس از فروپاشی تن به آتش بس نمی‌دهد.

وی تاکید کرد: در ادامه همین روند می‌تواند به گونه دیگری موجب سقوط دولت نتانیاهو شود چرا که اعتراضات داخلی از یک سو و از سوی دیگر فشارهای خارجی به اندازه‌ای است که هم اکنون رژیم صهیونیستی را فلج کرده است.

کارشناس مسائل غرب آسیا اظهار کرد: زمانی که ترکیه مجبور شده روابط خود را با رژیم صهیونیستی قطع کند، کشورهای دیگر هم به تاسی از فشارهایی که از ناحیه نهضت بزرگ دانشجویی تحمل می‌کنند، ممکن است چنین امکانی را صورت دهند.

وی با اشاره به حملات گسترده جبهه مقاومت در یمن علیه رژیم صهیونیستی طی چند ماه اخیر گفت: در شرایط فعلی یمنی‌ها هم حوزه عملیاتی خود را به مدیترانه گسترش داده‌اند تا جایی که شاهد توقف کشتی‌های صادرات کالا و سوخت به اراضی اشغالی و نیز گسترش دامنه فعالیت‌های عملیاتی در این جبهه بوده‌ایم که همین امر موجب فشارهای اقتصادی جدی به رژیم صهیونیستی شده است.

قنادباشی تاکید کرد: بر این اساس نتانیاهو اگرچه با نپذیرفتن آتش بس و ترک مذاکره برای دور ماندن از سقوط دستور به ترک مذاکره به نمایندگان خود بدهد اما از مسیر دیگری به سقوط نزدیک می‌شود و آن گسترده شدن فشارهای سیاسی داخلی و افزایش فشارهای غربی حامیان رژیم صهیونیستی علیه دولت نتانیاهو است.

وی یادآور شد: نتانیاهو در صحنه عملیاتی، نظامی، سیاسی و اقتصادی شاهد همان چیزی است که از آن فرار می‌کند که نه تنها می‌تواند موجب سقوط دولت او شود که حتی می‌تواند به پایان اسرائیل بینجامد.

کد خبر 750718

دیگر خبرها

  • درخواست بیش از ۳۰ سازمان مردم نهاد انگلیسی برای توقف توحش در رفح
  • انگلیس به ابراز نگرانی درباره عملیات نظامی اسرائیل در رفح بسنده کرد
  • ۲۴ درصد مرگ‌ومیرهای ناشی از سکته‌های مغزی، مربوط به آلودگی هوا است
  • ۷۱ درصد از حجم سد‌های آذربایجان‌غربی پر آب است
  • مالیات آری؛ اما نه ۳۰ و ۵۰ و ۷۰ درصد!
  • استقرار ۵۷ درصد شعب اخذ رای دور دوم انتخابات مشهد در مدارس
  • ۵۷ درصد شعب اخذ رای دور دوم انتخابات مشهد در مدارس مستقر است
  • نتانیاهو در دو راهی سخت آتش‌بس یا استعفا
  • افزایش سرعت سقوط آزاد سوناک بعد از انتخابات محلی انگلیس
  • انتقاد روسیه از مواضع نخست‌وزیر انگلیس نسبت به اوکراین