Web Analytics Made Easy - Statcounter

به تازگی منابع وابسته به پنتاگون گزارش داده اند که امریکا به تایوان اعلام کرده که هویتزرهای سفارشی این کشور را برای ارسال فوری به خاک اوکراین آماده کرده است.

سرویس جهان مشرق _ علی رغم اینکه در هفته های اخیر امریکا و بسیاری از کشورهای متحد آن اقدام به ارسال صدها دستگاه تجهیزات سنگین نظامی نظیر تانک، نفربر و هویتزرهای توپخانه ای به خاک اوکراین کرده‌اند اما استراتژی غرب برای هر چه طولانی تر کردن و فرسایشی شدن بیشتر جنگ اوکراین باعث شده تا امریکا و برخی کشورهای اروپایی حتی سفارشات نظامی کشورهای مشتری تجهیزات خود را به تعویق بیندازند و تجهیزات مورد نظر را به خاک اوکراین ارسال کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وقتی امریکا امنیت تایوان را فدای اوکراین می‌کند

تقریبا اغلب کارشناسان و تحلیلگران مسائل سیاسی و نظامی در حوزه شرق آسیا معتقدند که سرانجام بحران تنگه تایوان و دریای چین جنوبی و رقابت دو ابر قدرت دنیا یعنی امریکا و چین بر سر اعمال قدرت بر این منطقه با یک درگیری نظامی بزرگ تعیین تکلیف خواهد شد؛ جایی که ارتش چین تلاش می‌کند با افزایش هر ساله بودجه نظامی خود، افزایش شدید کمیت نیروی دریایی و هوایی، برای حمله به جزیره تایوان و بازپس گرفتن خاک مورد ادعای خود آماده شود و در سوی مقابل نیز اتحادی از امریکا، تایوان و برخی کشورهای منطقه ای نظیر ژاپن، کره جنوبی و استرالیا نیز برای مقابله با این کشور آماده می‌شوند.

در سالهای اخیر مسئله ارسال تسلیحات مدرن امریکایی برای ارتش تایوان زمینه ساز بحران در روابط پکن و واشنگتن و اعتراضات گسترده دولت چین شده است؛ در برخی موارد نیز امریکا ناچار به کوتاه آمدن در برابر چین و لغو قرارداهای نظامی شده است اما قرارداد ارسال برخی اقلام نظامی میان امریکا و تایوان نیز نهایی شده بود.

یکی از این دست قراردادها که نهایی شده و قرار بود در سال جاری میلادی روند تحویل آنها به ارتش تایوان آغاز شود فروش ۴۰ عراده هویتزر خودکششی M۱۰۹-A۶ موسوم به پالادین بود؛ به تازگی منابع وابسته به پنتاگون گزارش داده اند که امریکا به تایوان اعلام کرده که هویتزرهای مورد نظر را برای ارسال فوری به خاک اوکراین آماده کرده و ارتش تایوان برای تحویل گرفتن سفارش خود باید تا سال ۲۰۲۶ صبر کند!

ادعای عجیب منابع انگلیسی در خصوص تلفات نیروی زمینی روسیه

 منابع اطلاعاتی انگلیس می گویند نیروی زمینی روسیه در اوکراین ۱۶ درصد از توان خود را از دست داده است.

سازمان اطلاعات ارتش انگلیس  ادعا کرده است روسیه در ابتدای جنگ در اوکراین بیش از ۱۲۰ گردان تاکتیکی (معادل ۶۵ درصد از کل نیروی رزمی زمینی) خود را به این جنگ اختصاص داده بود و این احتمال وجود دارد که بیش از یک چهارم این نیروها (۱۶ درصد نیروی زمینی روسیه) در حال حاضر در نبرد اوکراین ناکارآمد شده‌ و از بین رفته باشند.

افزایش صادرات گاز روسیه به چین

به گزارش گازپروم ، حجم گاز طبیعی صادره از روسیه به چین در بازه ۴ ماهه از ابتدای سال ۲۰۲۲ نسبت به مدت مشابه در سال ۲۰۲۱ از طریق خط لوله Power Of Siberia ، تقریبا ۶۰ درصد افزایش یافته است.

در ادامه گزارش گفته شده، گازپروم روسیه هیچ ظرفیت گازی جهت انتقال از طریق خط لوله یامَل-اروپا (مهمترین خط لوله تأمین کننده گاز اروپا) برای سه ماهه سوم سال رزرو نکرده است.

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو تحولات اوکراین ماه رمضان قیمت جنگ اوکراین و روسیه پنتاگون روسیه اوکراین ارتش چین گاز روسیه نیروی زمینی روسیه گازپروم تنگه تایوان چین دریای چین جنوبی آمریکا نیروی دریایی هویتزر تایوان اخبار داغ خودرو قیمت های روز در یک نگاه حوادث سلامت نیروی زمینی روسیه خاک اوکراین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۲۴۴۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان منع تسلیحات شیمیایی: ادعای استفاده روسیه از تسلیحات ممنوعه در اوکراین اثبات‌شده نیست

سازمان منع تسلیحات شیمیایی در پی ادعای آمریکا مبنی بر استفاده روسیه از تسلیحات شیمیایی در اوکراین، در بیانیه‌ای اعلام کرد که اطلاعات ارائه‌شده به این سازمان در این باره به حدکافی مستند و اثبات‌شده نیست.

به گزارش ایسنا، سازمان منع تسلیحات شیمیایی اعلام کرد، اطلاعاتی که درباره استفاده از تسلیحات شیمیایی در اوکراین به دست آورده است، «به حد کافی اثبات‌‎شده نیست.»

رادیو و تلویزیون ملی ایرلند در این باره گزارش داد: سازمان منع تسلیحات شیمیایی همچنین گفت که پس از اتهام‌زنی آمریکا به روسیه در هفته گذشته مبنی بر استفاده از عامل مسموم‌کننده کلروپیکرین علیه نظامیان اوکراینی، هنوز درخواستی رسمی برای تحقیقات درباره هر گونه ادعایی در این زمینه دریافت نکرده است.

در بیانیه این سازمان آمده است: هم فدراسیون روسیه و هم اوکراین یکدیگر را به متهم کرده و اتهاماتی مبنی بر استفاده از تسلیحات شیمیایی را به این سازمان منع تسلیحات شیمیایی گزارش کرده‌اند.

در ادامه مطرح شد: اطلاعات ارائه‌شده به این سازمان از سوی طرفین به این سازمان و اطلاعاتی که دبیرخانه در اختیار دارد، به اندازه کافی اثبات‌شده نیست.

با این حال، سازمان منع تسلیحات شیمیایی این وضعیت را «ناپایدار و به شدت نگران‌کننده در زمینه ظهور دوباره استفاده از مواد شیمیایی مسموم‌کننده به عنوان سلاح» تلقی کرد.

کارگری ملبس به پوشش محافظ در حال عبور از کنار موارد آماده تخریب در یک تاسیسات تسلیحات شیمیایی در شورتاندی روسیه

هفته گذشته، وزارت امور خارجه آمریکا، روسیه را به استفاده از یک سلاح شیمیایی علیه نیروهای روسیه متهم کرد که نقض کنوانسیون تسلیحات شیمیایی است.

طبق ادعای وزارت امور خارجه آمریکا، روسیه علاوه بر استفاده از کلروپیکرین، از گاز اشک‌آور نیز به عنوان روشی در جنگ اوکراین استفاده کرده است که آن هم نقض کنوانسیون تسلیحات شیمیایی به شمار می‌رود.»

کلروپیکرین مایعی روغنی با بویی زننده است که عاملی خفه‌کننده به شمار می‌رود و در جنگ جهانی اول، به عنوان نوعی گاز اشک‌آور، به طور گسترده‌ای از آن استفاده می‌شد.

مرکز کنترل و پیشگیری‌ از بیماری‌های آمریکا این گاز را «عاملی آسیب‌زا برای ریه» عنوان کرده است که می‌تواند موجب التهاب جدی پوست، چشم‌ها و مجاری تنفسی شود.

سازمان منع تسلیحات شیمیایی استفاده از آن را ممنوع ساخته است.

اگرچه این ماده شیمیایی اشک‌آور است و گاهی از آن به عنوان گاز اشک‌آور یاد می‌شود، به عنوان عامل کنترل شورش‌ها از آن استفاده نمی‌شود.

مشارکت سربازان اوکراینی در یک رزمایش تسلیحات شیمیایی

«دمیتری پسکوف» سخنگوی کرملین فورا به این اتهامات واکنش نشان داده و گفت که «تماما بی‌اساس و اثبات‌نشده‌اند.»

روسیه گفته است که دیگر زرادخانه تسلیحات شیمیایی ندارد اما با این وجود هم، با فشارهای زیادی برای شفاف‌سازی بیشتر درباره اتهام استفاده از این تسلیحات ممنوع روبه‌رو است.

مسکو کنوانسیون تسلیحات شیمیایی را امضا و به‌تصویب رسانده است که تولید و استفاده از تسلیحات شیمیایی را منع می‌کند.

پسکوف هفته پیش گفت که «روسیه به تعهدات خود ذیل قوانین بین‌المللی متعهد است.»

سازمان منع تسلیحات شیمیایی در بیانیه خود اعلام کرده است که یکی از اعضای این سازمان باید درخواستی رسمی برای تحقیقات درباره هرگونه اتهام در زمینه استفاده از تسلیحات شیمیایی بدهد اما دبیرخانه تا کنون، درخواستی برای اقدام در این زمینه دریافت نکرده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • طرح ترور رئیس جمهور اوکراین توسط روسیه در آستانه مراسم تحلیف پوتین
  • ارتش آلمان حضور نظامی در اقیانوس هند و آرام را تقویت می‌کند
  • دستور کار نشست آینده ناتو: نیروی نظامی به اوکراین اعزام نمی‌شود
  • سازمان منع تسلیحات شیمیایی: ادعای استفاده روسیه از تسلیحات ممنوعه در اوکراین اثبات‌شده نیست
  • ۵ نیروی هوایی برتر جهان در سال ۲۰۲۴؛ از تفنگداران دریایی آمریکا تا نیروی هوایی روسیه (+عکس)
  • با سقوط اوکراین آمریکا وارد جنگ می شود؟/ اوکراین: ترور زلنسکی توسط روسیه خنثی شد/ تهدید بلاروس به اقدام نظامی علیه لهستان
  • استقرار هزاران نیروی نظامی روسیه در اطراف شهر راهبردی اوکراین/ تنش شدید میان مسکو و کشورهای اروپایی با آغاز رزمایش اتمی روسیه
  • استقرار ده ها هزار نیروی نظامی روسیه در اطراف شهر راهبردی اوکراین/ تنش شدید میان مسکو و کشورهای اروپایی با آغاز رزمایش اتمی روسیه
  • استقرار ده ها هزار نیروی نظامی روسیه در اطراف شهر راهبردی اوکراین
  • فایننشال تایمز: اروپا نگران تشدید اقدامات «خرابکارانه و خشن» روسیه است